jKáldy

egyedi ötvösékszerek

Szóval, Nirvana
- de most melyik, a buddhista vagy a zenekar?

- tettük fel értetlenkedve a kérdést osztálytársaimmal, amikor kihirdették a karácsonyi kiállításunk témáját. 

 

 

Hogy kicsit kipróbálhassuk magunkat a tervezés - modellkészítés- végső termék prezentálása folyamatban, az ilyen alkalmakra általában szabad kezet kaptunk, csak a témához kellett valahogy kapcsolódnia az ékszereknek vagy tárgyaknak. 

A következő bejegyzésben részletesebben be is mutatom az egész folyamatot, az ötletgyűjtéstől a konkrét elkészítésig, előkerestem a beadott projektleírásomat is.

Bár egy betegség miatt improvizálnom kellett, összességében elég jól sikerültek az ékszerek. Úgy tűnik másoknak is tetszettek, mert már a kiállításon el is kelt néhány közülük, aztán pár darab még később, szóval mostanra már csak ez a 4 kis karkötő keres gazdát:

 

 

A nyakláncok és a többi karkötő ilyenek voltak:


 

A bejegyzés trackback címe:

https://jkaldy.blog.hu/api/trackback/id/tr7115688914

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

jKáldy

Ékszerek, szerszámok, technikák, sikerek és melléfogások. Ha tetszik, viseld! :) Ha érdekel, hogy készült, megmutatom, nézz körül!

süti beállítások módosítása