jKáldy

egyedi ötvösékszerek

5 tipp, hogy ötvösként se legyen bérleted a sürgősségire

Nos, ezen nincs mit szépíteni, kezdetben nem fog elteni hét anélkül, hogy új sérülést szereznél.

Mondhatjátok, hogy persze, biztos én voltam nagyon béna (lehet, hogy így is van ;) ) de az osztálytársaimmal viccesen össze szoktuk számolni, ki épp hol visel ragtapaszt - és nem nagyon volt kivétel. Tehát azt mondhatjuk, sérülés nélkül úgysem úszod meg, inkább a nagyobb baleseteket kell elkerülni.

  1. Figyelj oda! - De tényleg, a legtöbb baj ott kezdődik, hogy az ember figyelme elkalandozik egy pillanatra.
  2. Tartsd be a biztonsági előírásokat! - vannak helyzetek, ahol nem szabad viccelni. Több különböző tanárunktól hallottuk az elrettentő történetet a lányról, akinek a copfját feltekerte a köszörűgép és csak a szerencsének köszönhette, hogy megúszta egy kis kopasz folttal a fején...

    img_20171010_123437.jpgEgy ilyen köszörűgépről van szó

  3. Az előbbihez kapcsolódóan: a frizura! Nagyon fontos, hogy a hosszabb hajat összekötve, copfban, de inkább kontyban viseld. Egyébként is elég zavaró úgy dolgozni, ha az ember szemébe lóg a haja és a koszos kezével kell igazgatnia.
  4. Ugyanilyen fontos a ruházat: ne legyenek nagyon lelógó részek, madzagok, masnik rajta, ha lehet, ne legyen túl bő - a legváratlanabb helyeken tud beakadni, jobb esetben csak kis kellemetlenséget okozva, rosszabb esetben akár balesetet is.
  5. Zárt cipő, minél vastagabb, annál jobb - persze azért legyen kényelmes is, ha már egyszer sokat viseli az ember. Munka közben sokszor elgurulnak, leesnek dolgok, amik könnyen a lábunkon kötnek ki. Képzeld el, ha az a valami épp egy frissen forrasztott, mondjuk 600°C-os fémdarab... 
    Egy tanárnőmnek egyszer a lábujja törött el, mert ráesett egy nehéz szerszám... ha nem szandálban lett volna éppen, valószínűleg nem történik ekkora baj.

A bejegyzés trackback címe:

https://jkaldy.blog.hu/api/trackback/id/tr2615718020

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

jKáldy

Ékszerek, szerszámok, technikák, sikerek és melléfogások. Ha tetszik, viseld! :) Ha érdekel, hogy készült, megmutatom, nézz körül!

süti beállítások módosítása